Erkende Fiets Taxateurs

Voor taxatie van Fietsen bent u bij ons aan het juiste adres!

Over ons

 

Deze website Erkende Fietsen Taxateurs is een onderdeel van Erkende Inboedel Taxateurs. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, maar de taxaties zijn uiteraard gericht op heel Nederland. We kunnen dus in elke plaats in Nederland roerende zaken, zoals bijvoorbeeld fietsen, taxeren.

Wij werken uitsluitend met bevoegde taxateurs. Onze taxateurs hebben door jaren van scholing en studie een rationele kijk op antieke en gebruikte en/of nieuwe goederen verkregen. Hierdoor kan een taxatierapport door verschillende instanties gebruikt worden. Naast deze unieke manier van werken is er een enorme databank aan accurate gegevens verzameld die, naast de parate kennis, telkens aangesproken kan worden.

Indien u contact  met ons wilt opnemen gebruik dan ons contactformulier. Voor een concrete taxatie kunt u geheel vrijblijvend ons aanvraagformulier invullen. De taxateur zelf neemt dan direct telefonisch contact met u op om uw taxatieaanvraag te bespreken.

Wij hechten veel waarde aan uw privacy en gaan daarom altijd zeer zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om. Meer hierover leest u in ons privacybeleid.

 

 

 

 

 

Erkende Taxateurs
Nijverheidstraat 5
7511 JM Enschede
088-4303049
E-mail
kvk-nr: 08099570